tirsdag 15. juni 2010

Glemte du å lese Doppler?

Doppler; får deg til å le! Men samtidig innser man at man egentlig sitter og ler av seg selv og det samfunnet vi lever i. En utrolig morsom bok, men også en absurd historie om viktige problemstillinger vi alle står overfor i vårt overflodsamfunn. Om flere gjorde seg lignende refleksjoner som hovedpersonen Andreas Doppler ville vi kanskje være litt mindre opptatt av å sakffe oss de fineste flisene til kjøkkenet, og heller leve litt enklere?
Før denne boka var jeg ganske lei av bøkene til Loe, men denne ga mersmak og jeg kan lese den om og om igjen. For alle som ikke har somlet seg til å lese denne, gjør det fortest mulig!
Kjøp på bokkilden.no

2 kommentarer:

  1. Så hyggelig at du har lagt deg til som følger hos meg, nå ble jeg glad!
    Ser at du leser "Dette er Cuba, alt annet er løgn". Jeg har den liggende som en mulig sommerbok, men er usikker. Lyst til å gi en kort anmeldelse? Jeg ser forøvrig at vi har veldig lik boksmak også. Jeg har også Pinnsvinets eleganse og La meg synge deg stille sanger som favoritter for 2009. I år er foreløpig "Saman er ein mindre aleine" en soleklar favoritt.

    SvarSlett
  2. Hallo Anken! Så hyggelig kommentar, nå ble jeg også glad som fikk en følger :)
    Jeg har skrevet en liten anmeldelse på bloggen min om den boka, men mente du at jeg skal legge den på bokelsker også? Jeg kan absolutt anbefale boka! Men det forutsetter at du liker litt historie og politikk. Men jeg liker reisebøker som er skrevet på denne måten! Anbefales! Pinnsvinets eleganse er min store favoritt! Enig at Samen er ein mindre aleine er fantastisk, har gitt den til mange venninner og de elsker den de også :)

    SvarSlett